Select Page

LAB EX U is partner van Betty Blocks en dat doen wij met enorm veel passie. Met het Betty Blocks platform zijn wij in staat om snel in te spelen op behoeftes die veranderende organisaties hebben. Onze doel- en procesgerichte aanpak zorgt ervoor dat we geen processen automatiseren die niet kloppen. Eerst bepalen we de doelen en processen en daarna bouwen we de applicatie. Agile, waterval, user stories, requirements, het leidt meestal niet tot het gewenste resultaat. Onze aanpak is sneller en effici├źnter. Wij hebben inmiddels een track record opgebouwd binnen de sectoren energie, industrie en groothandel. Neem contact met ons op wanneer je ge├»nteresseerd bent in onze aanpak. LAB EX U

Uwww.labexu.comhashtag#bettyblockshashtag#startuphashtag#successhashtag#nocodehashtag#labexuhashtag#leanhashtag#processdesign

Call Now Buttoncall directly